Брокеражды коммиссия » Страница 8 » СШ№13 им. Маметовой
Жамбыл Облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«Мәншүк Мәметова атындағы №13 жалпы орта білім беретін мектеб»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7 (747) 618-61-71
Есепші бөлімі:
+7 (747) 618-61-71
Нашар көрушілер
нұсқасы
М. Мәметова   атындағы № 13 жалпы орта білім беретін мектебі Қараша  айында тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  туралы  Анықтама
30
қараша
2021
М. Мәметова атындағы № 13 жалпы орта білім беретін мектебі Қараша
                                           М. Мәметова    атындағы № 1 3  жалпы орта білім беретін мектебі Қ араша   айында тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  туралы Анықтама            Қазіргі таңда білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыруға қойылатын талаптар Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігі Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2021 жылғы 25 тамыздағы № 36 қаулысы негізінде «2021 — 2022 оқу жылында білім беру ұйымдарында короновирустық  инфекцияның алдын — алу
Брокераж комиссия мүшелерінің асхана жағдайын тексеру бойынша анықтама
24
қараша
2021
Брокераж комиссия мүшелерінің асхана жағдайын тексеру бойынша анықтама
М. Мәметова атындағы №13 жалпы орта білім беретін мектебі Ас блогының санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау туралы анықтама        2021 жылдың қараша айының 16-17 күндері  бракераждық комиссия мүшелері ас блогының санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау мақсатында тексеру жүргізілді.Мектеп медбикесі А. Тлеукулова  журналдарын тексеру барысында тағамдардың және аспаздық өнімдердің сапасын органолептикалық бағалау журналына жазба енгізілгені, дайын тағамдардың сапасына органолептикалық бағалау
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар
23
қыркүйек
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар  1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне