26
қыркүйек
2022
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
2022-2023 оқу жылының қыркүйек айында бракераж комиссия құрамы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісін толтырды. Асханаға, ас блогы бойынша тексеріс жүргізді. Тексеру нәтижесінде асханада 2 қол жуатын орын бар екендігі, кептіргіштің болмау себебінен қағаз қол сүлгілер қолданылатындығы, ыстық және суық сумен жабдықтау жүйелерінің су жылытқыштардың болмауының және су бұру жүйелерінің болмауының себебі, температуралық-ылғалдылық режимін сақталуы. Қоймада термометрдің, гидрометрдің болмауының себебі термометрдің жарамдылық мерзімі өтіп кеткендігі, тыйым салынған тағамдар сатылмайды, С-дәрумендендірінің орнына компот, алма, кисель, йогурт берілетіндігі анықталды.












